5Hoekloop Deventer 14-06-2015

Vanmorgen in alle rust opgestaan en zelfs geen spanningen of nerveus gevoel gehad en daar was ik wel blij mee. Eerst een rustig ontbijtje genomen en Ati heeft mij om 10.20 naar de 5Hoek gebracht en vlakbij het evenement eruit gezet want je mocht met de auto er niet in rijden (logisch lijkt mij) En aangekomen op het terrein nog een paar mensen gesproken van de ABS loopgroep Bathmen waarmee ik in de 5Hoek elke donderdagavond mijn trainingen loop. Om 12.00 uur konden wij vertrekken en heb ik mijn Garmin F620 aangezet en ben ik in een rustig tempo aan de 10km begonnen. Het waren 2 rondjes want het rondje was  5km dus terug bij de start aan het 2de rondje begonnen en dat ging goed. Ik merkte dat ik best wel een mooi tempo had en dat blijkt ook wel want bij de finish aangekomen de run opgeslagen en blijkt dat ik een gem.tempo heb gelopen van 5:54min/km en dat is toch wel een mooie Pr voor mij. Want normaal zit ik op 6:15 of hoger dus dat is dan weer mooi meegenomen.

Geschreven door Ben Engel

1 reactie

  1. annekevisser - 15 juni 2015, 20:56

    Super gedaan Ben. Ik hoop je binnenkort een keer na de doen met zo’n PR op de 10 km (onder het uur) 🙂

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.