Adidas Sennheiser in-ear headphones

Adidas Sennheiser in-ear headphones

Al langere tijd loop ik graag met muziek, echter had ik vaak het probleem dat mijn oordopjes steeds uitvielen tijdens het lopen. Zeer vervelend en het stoorde me in mijn loopritme. Tijd voor iets anders dus.

Enkele weken terug kwam ik in aanraking met de nieuwe headphones van Sennheiser in samenwerking met Adidas. Een in-ear headphone waarbij het oordopje zich (volgens woorden van Sennheiser) ‘feilloos rond de oorschelp krult’. Hier is tevens alles van waar.

 

Nadat ik het pakketje met de headphones binnenkreeg en de verpakking had geopend, zat er (in plaats van alleen de oordopjes) een hele verrassing in het doosje. Naast de oordopjes (met zo’n handig volume/play-pauseknopje aan het draadje!) zaten er 3 in-earsilliconen-dopjes zodat de nieuwe Sennheiser/Adidas headphones perfect in mijn oren zouden passen. Ook zaten er in de verpakking nog een oordopjes-cleaner, een clip om de oordopjes vast te klikken aan je shirt/broek zodat dat draad niet de hele tijd heen en weer zwiept en ten slotte een bewaarzakje voor alle toebehoren van de oortjes.

 

Dat was de verpakking en inhoud, nu over op de praktijk. De kwaliteit van het geluid is subliem, zelfs als je het volume van je iPhone (of andere telefoon) hard zet blijft het geluid prachtig. Geen geruis zoals ik vaak meemaak met andere headphones, heerlijk.

Ook met hardlopen zijn deze oordopjes fijn om te gebruiken. Door het ‘feilloos rond de oorschelp krullen’ van de headphones, blijven de oordopjes perfect zitten tijdens mijn duurloop. Hierdoor verlies ik mijn focus niet en blijf ik in de fijne cadans van mijn tempo, zonder dat ik gestoord wordt. En nog een first-world-problem wat opgelost wordt door deze headphones: ik kan switchen tussen nummers als ik toch even geen zin heb in dat ene kerstliedje van Mariah Carey…

Geschreven door marleen93

Related Posts

Rotterdam op hardloopschoenen

Rotterdam op hardloopschoenen

Oude liefde

Oude liefde

113 steentjes

113 steentjes

Nogal serieus

Nogal serieus

1 reactie

  1. Onno - 17 december 2014, 21:07

    Een echte Hollandse vraag, wat kosten deze oortjes?

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.