Adidas Smart Run review

December 2014 had ik de Adidas Smart Run gekocht en was best enthousiast. Mooie site maar een erg gesloten community.  Maar waar het om ging was hoe bevalt mij de smart run en in de 1ste week was ik niet ontevreden eigenlijk best wel enthousiast. Maar dat werd snel getemperd want vervolgens liep het scherm tijdens de trainingen steeds vast. De enige optie was uitzetten en opnieuw opstarten. Maar dan begon de training weer van voren af en niet waar ik gebleven was. Dit bleef zich herhalen en ook de GPS ging moeizaam soms duurde dit 3 minuten. Uiteindelijk vond ik het mooi geweest en heb hem vorige week vrijdag retour gestuurd. Misschien had ik pech een maandag productie. Maar toch raad ik hem niet aan en dat is heel persoonlijk. Nu verder zoeken voor een horloge.

Geschreven door Ben Engel