De uitdaging (deel 5)

5 sept 2014,

Langzaam verminder ik vaart en wandel de laatste meters naar huis, daar parkeer ik de kinderwagen in de schuur. Heb zojuist de langste training tot nu toe met de wagen gedaan.. 27,5 kilometer, ging heerlijk, heb nu wel door wat de beste techniek is om met de wagen te rennen. 1 hand ( meestal rechts ) aan het “stuur” en dan iets schuin achter de wagen, dan heb ik bijna de volledige bewegingsruimte die ik bij een gewone run ook zou hebben.
Ik heb nog 1,5 maand te gaan in de voorbereiding naar de uitdaging die ik met mezelf ben aan gegaan, een ultra marathon van 45 km met de kinderwagen voor KIKA, en ben zeker na deze training vol vertrouwen dat ik op schema lig. En ik heb er zin in, zoals altijd is het leuk om richting een loop evenement toe te trainen, maar nu is het toch iets specialer, door de donaties, sponsorende bedrijven, media .. Het maakt het allemaal anders dan normaal, extra motivatie, extra energie krijg ik ervan.. Zoveel motivatie dat ik inmiddels al een nieuwe uitdaging verzonnen heb voor een nieuw goed doel.. Maar daar kom ik later op terug.. Eerst deze uitdaging tot een goed einde brengen.. Mijn zus heeft zich inmiddels ingeschreven voor de halve marathon van Amsterdam (1e keer) en laat zich ook sponsoren door vrienden, en mijn schoonzus loopt ook sinds kort en gaat me bij de start de eerste kilometers vergezellen met een paar collega’s. Ook zij hebben een potje neer gezet om donaties op te halen..
Fantastisch wat je met hardlopen al niet kan bereiken.. heerlijke sport is het toch..!!

Geschreven door jerome hoogstraten
Getrouwd, vader van 2 kinderen, en fanatiek hardloper. Mijn nieuwe uitdaging is op 19 oktober 45 km met de kinderwagen te gaan rennen voor KIKA.

2 reacties

  1. Rudi Loof - 7 september 2014, 06:01

    Succes Jerome!

  2. Marteijn Mout - 7 september 2014, 18:53

    Gaat dus goed, veel succes Jerome en houdt ons op de hoogte!

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.