Eerste keer 15 km … eenzaam, maar lekker!

Eerste keer 15 km … eenzaam, maar lekker!

1 november kom ik in ieder geval Brooklyn door! Mijn training voor New York Marathon helpt me elke keer weer grenzen te verleggen. Vanochtend was daar de 15 km grens. Na 2 dagen geestelijk voorbereiden had ik er vanochtend zin in!

Een mooi rondje Haarlem-Halfweg-Spaarndam-Haarlem door de polder. Maar … wat kan het soms eenzaam zijn zonder een Loopmaatje … ik kwam zelfs niet één keer in de gelegenheid om energie te verspillen aan het zwaaien naar een andere hardloper, want kwam er geen één tegen.

Conclusie: zonder mijn maandelijkse hardloopmix géén lange afstanden lopen!

Deze week maak ik weer een nieuwe mix. De vorige maanden kun je vinden op http://a.pgtb.me/pQdK9P

Geschreven door sportdjkes

Related Posts

Minder nerveus

Minder nerveus

Inschrijving: check!

Inschrijving: check!

Voorbereiding voorbereiden

Voorbereiding voorbereiden

Gebrek aan discipline

Gebrek aan discipline

2 reacties

  1. annekevisser - 11 juni 2015, 17:30

    Nee, dat kan echt niet! Die loopmixen zijn zo heerlijk op langere afstanden 🙂

  2. Marteijn Mout - 12 juni 2015, 08:03

    Goed gedaan Wouter! En super dat je deze week weer een nieuwe mix maakt, ik krijg al vragen 🙂

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.