Sponsoring

Bent u enthousiast over @Loopmaatjes en wilt u graag een bijdrage leveren? Dat kan! Door middel van sponsoring kunt u @Loopmaatjes helpen om nog groter en succesvoller te worden. In welke vorm u een bijdrage levert, hangt uiteraard af van uw persoonlijke wensen en situatie. Er zijn zowel voor bedrijven en instellingen als voor particulieren sponsormogelijkheden.

 

Gelddonatie

Het is mogelijk om @Loopmaatjes te sponsoren door het leveren van een gelddonatie. Met deze donatie kan @Loopmaatjes bijvoorbeeld Twitter-runs of andere events organiseren. Uw geld wordt goed besteed en uiteraard wordt u als sponsor duidelijk onder de aandacht van de deelnemende Loopmaatjes gebracht.

Andere bijdrage

Naast een gelddonatie is het mogelijk om een andere bijdrage te doen om @Loopmaatjes te steunen. Met uw bedrijf of instelling kunt u wellicht een mooie schenking doen in de vorm van goederen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan materialen die nodig zijn bij runs en events: zoals het leveren van startnummers, het drukken van @Loopmaatjes-flyers, het aanbieden van sportdrank of sportvoeding, etc.

Hiernaast is het mogelijk om aan @Loopmaatjes een ruimte beschikbaar te stellen. In de ruimte kan een event georganiseerd worden, een speciaal Running-dinner gehouden worden of de locatie kan gebruikt worden als kleed- en ontmoetingsruimte voor en na een Twitter-run.

Nieuwe initiatieven

In de toekomst worden de runs en events van @Loopmaatjes steeds verder uitgebreid. Heeft u ideeën voor nieuwe initiatieven waaraan u wellicht als sponsor verbonden wilt worden? Laat het ons weten!

Wat krijgt u als sponsor?

Als sponsor wordt uw naam vermeld op de website van @Loopmaatjes en u krijgt tevens een naamsvermelding tijdens het event of bij de run waaraan u als sponsor verbonden bent.

Sponsorships worden ook een of enkele malen gecommuniceerd via de social media-kanalen (Twitter en Facebook) van @Loopmaatjes.

Wat levert de sponsorship u op?

De community van @Loopmaatjes wordt steeds groter. Als sponsor wordt uw naam via verschillende (online) uitingen gecommuniceerd. Dit levert u naamsbekendheid op bij de nog altijd groeiende groep Loopmaatjes.

@Loopmaatjes heeft een groot bereik en de community bestaat uit een grote groep trouwe hardlopers. De @Loopmaatjes-uitingen via social media worden graag gelezen en vaak geretweet of geliked.

Team @Loopmaatjes hebben ruime ervaring op het gebied van social media en online communicatie. Dit betekent dat @Loopmaatjes u kan adviseren en samen met u kan vaststellen op welke manier uw doelstelling het beste bereikt kan worden en het grootste effect zal hebben.

Aanmelden als sponsor

Wilt u zich aanmelden als sponsor? Vul dan het aanmeldingsformulier in.

Vragen

Heeft u vragen op het gebied van sponsoring? Neem dan contactmet ons op.