Sennheiser Adidas OCX 685i Sports

Ik ben een loper die van naturen niet met muziek in loopt. In eerste instantie omdat ik vaak in groepsverband train, maar daarnaast omdat ik het niet praktisch vind. Vooral het continue gestoei met uitvallende oortjes en een hoop bedrading die mij afleiden in het vinden van ontspanning tijdens het lopen. Met dit model Sennheiser oortjes had ik van bovengenoemd probleem geen last, de oortjes zaten strak in mijn oren en gaven lekker geluid. Zeker in de saaiere trainingen in het donker over het asfalt, werden een stuk aangenamer.

Omdat ik ook van de geluiden om me heen en de natuur wil genieten, zie ik mezelf niet volledig overstappen op het lopen met muziek. Wel heeft het mijn kijk hierop een stuk positiever gemaakt, en ga ik liever met muziek in de oren op pad. Als je een loper bent die gebaat is bij ondersteuning door middel van muziek, is dit zeker een aanrader!

Geschreven door runner1987