Testloop Halve Marathon

Ik had bedacht na al de traininingen voor de HM en de mislukte HM training van 21 mei 2015 er vandaag maar eens voor te gaan lopen. Het schema van Garmin aangepast en de Longrun verwijderd en de HM ingevoerd. Na een rustig ochtend met  ontbijtje de loopmaatjes aangetrokken en begonnen aan de HM training. Het ging best in een mooi strak tempo langs de Schipbeek en terug via stukje 5Hoek en Colmschate in Deventer. En ik heb wederom bewust niet naar mijn tempo gekeken, maar gewoon rustig mijn run uitgelopen. Het enige waar ik opgelet heb is de zone waarin ik liep en dat was best netjes van 3,9 tot 4.01 dus vrij constant en duidelijk een verbetering. De HM gelopen in de tijd 2:29:33. Het is prettig dat je de melding krijgt dat het herstel goed is en ook in de gewenst zone zit. Dat ik een gemiddelde tijd 7:06 min/km (niet super snel) heb gelopen zit de 1ste test voor mij erop van de HM en geeft de burger moed. Nu rustig door trainen en klaar stomen voor 11 oktober 2015 de Hoge Veluwe HM. Tussendoor nog even de 15km Bussloo Loop 20-09-2015. Ik zeg fijn weekend.:D:P

Geschreven door Ben Engel

1 reactie

  1. annekevisser - 25 juli 2015, 06:20

    Hoi Ben, wat goed zeg! Dat is juist prima in deze zone. Top gedaan. Groetjes Anneke

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.