Trophy Painting

Trophy Painting

Doe eens iets leuks met je medailles

Net als ieder ander van jullie ben ik inmiddels ook in het bezit van menig medaille en waarschijnlijk even zoveel (of meer) start nummers. Tja en op een gegeven moment heb je er zoveel dat je eigenlijk niet weet wat je ermee moet doen. Die van mij lagen (tot nu) op een hoopje in de kast. tot ik dacht daar moet ik iets mee doen. Dus maar weer even over het WorldWideWeb gesurft.

Op een aantal sites (waaronder deze) stonden zogeheten medaille hangers, zien er leuk uit maar toch niet echt mijn ding. Een andere hobby van mij is creatief bezig zijn tja en dan is zo’n hanger toch een beetje te simpel voor mij, dus mijn hersens even aan het werk gezet en hier en daar op het internet wat ideetjes opgedaan. Zo was er iemand die een kapstok omgetoverd had tot een leuke kapstok voor medailles en weer iemand anders had een startnummer en medaille in een fotolijstje gemaakt en ook zag ik dat iemand alle startnummers tot kalender had verwerkt.

Al deze leuke ideeën gaf mij een positieve vibe, ik wist dat ik iets met een schilderij wou doen maar alleen nog niet wat. Dus ben ik eerst gewoon maar even naar de Action gegaan en heb een schildersdoek gehaald (ong 105×75) thuisgekomen bedacht ik dat hij wel erg groot is totdat ik hier en daar wat startnummers en medailles neer begon te leggen toen viel het wel weer mee met de afmetingen. Allereerst heb ik het doek muisgrijs geschilderd (op aanraden van mijn man) daarna alles neergelegd zoals het (ongeveer) moest worden en een foto gemaakt.

Alles er weer afgehaald zodat mijn man het schilderij kon verstevigen en ophangen en daarna kon voor mij de afwerking beginnen. Zoveel mogelijk alles weer opgehangen zoals op de foto met hier en daar toch enige veranderingen. Van veel runs heb ik meerdere medailles dus de mooiste er even uit gezocht bijpassende startnummer erbij, mijn lijfspreuk “2 run or not to run what a stupid question” erbij en nu prijkt mijn eigengemaakte trophypainting (vond ik wel een toepasselijke naam) aan de muur. Hoop hiermee dat ik andere creatievelingen onder ons heb kunnen inspireren.

Geschreven door loershop

Related Posts

4 reacties

  1. Marteijn Mout - 4 februari 2015, 15:12

    Erg leuk idee!

  2. Onno - 4 februari 2015, 15:45

  3. Rudi Loof - 4 februari 2015, 22:34

    Leuk idee!

  4. makapia a.k.a. Nicole - 8 februari 2015, 16:32

    Geweldig!

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.