Vroege ochtend training longrun

Vanmorgen om 0.5.30 begonnen met een müsli ontbijtje en 0.6.00 uur de deur uitgegaan en aan mijn training een longrun begonnen. En ik heb weer genoten van de stilte langs de Schipbeek. Lekker rustig muziekje opgezet van Peter Gabriel Back to Front want ik moet geen te heftige muziek op de vroege ochtend. Ik heb niet op de tijd gelet dit keer alleen in welke zone en dat was continu Zone 3. En een mooie afstand van 16,58 km gelopen dus niet verkeerd zo vroeg op de dag. Na de training zag ik al snel dat de gemiddelde tijd 6.57min/km was dus niet echt snel. Maar wat ik wel wilde was de hele run uitlopen zonder een pauze te hoeven nemen en dat is gelukt. Ik zeg fijn weekend allemaal.

Geschreven door Ben Engel

1 reactie

  1. Marteijn Mout - 18 juli 2015, 09:07

    Goed bezig op de vroege ochtend Ben en mooie afstand. Fijne weekend verder!

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.